[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Olen löytänyt tieni ThetaHealingin luo ja se on minusta paras mahdollinen työkalu ihmisten auttamiseksi. – Anna, lääkäri, Viro

Jos olet innostunut itsesi kehittämisestä kuten minä, olet todennäköisesti  tutustunut visualisointiin, affirmaatioihin, aarrekarttatyöskentelyyn ja erilaisiin mielenhallintamenetelmiin. Olet saattanut käydä NLP-kursseja, tutustunut Silva-menetelmään, meditoinut ja joogannut. Olet kokeillut Reikiä ja monenlaisia muita luontaishoitoja, mutta jotkin haasteesi istuvat edelleen sitkeässä.  Osaat hyödyntää vetovoiman lakia monissa asioissa, mutta jotkin unelmasi eivät vain ota toteutuakseen. Haluaisitko tietää miksi ja mitä tehdä asialle?

Moni itsensä kehittämisen väline hoitaa vain näkyvillä olevia syitä ja jättää todelliset pinnan alla vaikuttavat tekijät hoitamatta. Tästä syystä tuntuu monesti siltä, että käytyään kurssilla, hoidossa tai valmennuksessa, asiat etenevät hetken aikaa ja jonkin ajan päästä olet ajautunut jälleen vanhoille urille. ThetaHealing tarjoaa keinon löytää ja poistaa elämääsi hankaloittavat asiat pysyvästi. Se tekee sen opettamalla sinut löytämään ongelmiesi todelliset syyt ja muuttamaan ne siten, että ajatuksesi, tunteesi ja toimintasi ovat linjassa haluamiesi tavoitteiden kanssa. Pystyt vihdoin lopettamaan alitajuisen vastustamisen ja vetämään puoleesi terveyttä, tasapainoa, onnellisia ihmissuhteita ja menestystä elämäsi polulla.

ThetaHealing-kurssilla opit mm.

  • kuinka lukea ihmisiä ja tilanteita intuitiosi avulla;
  • kuinka saada tietoa siitä, mitkä ovat todelliset asiat jonkin ongelman taustalla;
  • kuinka muuttaa elämää rajoittavia uskomuksia ja tunteita hetkessä, sekä
  • kuinka parantaa sairauksia aiheuttavia ajatusmalleja ja vanhoja traumoja.

Lataa tästä kurssiesite!

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta energiatyöskentelystä. Kurssin oppeja voit soveltaa yhtä lailla omaan itseesi, mikäli et halua ryhtyä auttamaan muita. Oman elämän muuttuessa ja kokemuksen karttuessa voi kuitenkin käydä niin, että haluat jakaa hyvää asiaa eteenpäin.

Kuuntele täältä Brent Phillipsin tarina siitä, kuinka ThetaHealing teki tunnissa sen, mihin mikään muu hoitomuoto  – ei lääketieteellinen, eikä vaihtoehtoinen – pystynyt viidessä vuodessa.

Haastattelu on englanninkielinen.