[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

ThetaHealing® on kokonaisvaltaista paranemista aikaansaava itsensä kehittämisen väline. Sitä voi käyttää sekä itsensä että muiden hyväksi rajoittavien uskomusten ja epäterveiden toimintamallien muuttamiseksi. Menetelmä perustuu siihen käsitykseen, että elämänkokemukset, tunteet, rajoittavat uskomukset ja erilaiset traumat aiheuttavat epätasapainoa, joka näkyy joko henkisinä tai fyysisinä oireina. Muuttamalla tiedostettuja ja tiedostamattomia rajoitteita voimme palauttaa itsemme luonnolliseen hyvinvoinnin tilaan.

Kurssille voi tulla, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta energiahoidoista, tai vaikka aikomuksena ei olisi ryhtyä tekemään hoitoja. Moni tulee kurssille hakemaan työkaluja omaan elämäänsä.

Olen löytänyt tieni ThetaHealingin pariin ja mielestäni se on paras väline ihmisten auttamiseksi. – Anna, lääkäri

Be-free

Kurssilla opit mm. 

  • kuinka käytät intuitiotasi saadaksesi tietoa haasteiden taustalla vaikuttavista asioista
  • kuinka muutat rajoittavia uskomuksia nopeasti
  • kuinka voit opettaa itsellesi tai toiselle myönteisiä tunteita ja kevennät kuormittavia tunteita
  • kuinka hoidat kehoa, mieltä ja energiakehoa
  • kuinka lukea ihmisiä ja tilanteita
  • kuinka voit tietoisesti luoda omaa tulevaisuuttasi

Kurssin päätteeksi saat ThetaHealing Institute of Knowledgen diplomin ja oikeuden käyttää nimikettä ThetaHealer/ThetaHealing Practitioner.

ThetaHealing-kurssi lupasi paljon ja odotukset olivat aika korkealla sitä odottaessa. Ilolla voin todeta, että se lunasti kaikki lupaukset minun kohdallani. On kuitenkin tärkeää huomata, että Theta antaa paljon heille, jotka uskovat ihmeisiin ja ovat rohkeita kohtaamaan itsensä ja motivoituneet auttamaan itse itseään. Thetan aikaansaamat prosessit ovat aina yllättäviä ja moninaisia, eikä niitä oikein voi selittää auki, ne on vain koettava. Theta-kurssille osallistuminen oli yksi elämäni parhaista jutuista tähän mennessä.  – Tiina

Kurssiaikataulu: pe klo 10.30 – 18, la 9.30 – 17.30, su 10 – 15.30

Paikka: Kurssi pidetään tunnelmallisessa torpassa Emäsalon saarella Orrbyn kylässä. Paikalle pääsee parhaiten autolla.

Hinta: 500,00 euroa (sis. alv 24%). Osamaksumahdollisuus etukäteen sovittaessa.

Ilmoittautumiset: suvi@suvibowellan.com / p. 045 672 0602

Ilmoittautumalla sitoudut peruutusehtoihin.

 

Voit lukea asiakaspalautteita täällä.